Det har med porr...

Jag har aldrig i mitt liv tittat pa porrfilm... inte en endaste gang - tills nu!

Haromdagen gick jag in i min pojkvans studio. Vi hade bestamt att vi skulle kolla pa film den kvallen men han ville bara jobba lite med musiken innan och jag tyckte att nu fick det racka, dessutom ville jag ligga sa jag gick in for att hamta honom.

Sa jag gick upp for trappan och han stegade runt lite och satte sig i stolen och tittade inte ens pa mig. Betedde sig lite konstigt liksom... sa sag jag att han hade byxorna oppna och jag tittade lite pa honom och fragade med en nick mot byxorna:

- Vad gor du?

en liten paus och konstig min senare:

- Ok, du tog mig pa bar garning... jag onanerade.

Jag trodde han skamtade forst men efter lite overtalning sa forstod jag att det var sant. Det visade sig att han hade tittat pa porr och onanerat. Han hade precis kommit nar jag kom in. Haha! Sa jakla komiskt! Jag hade nog inte forstatt det om han inte hade sagt nagot men han tyckte det kandes som att ljuga om han inte sa nagot, sa han berattade.

- Du ar den forsta som nagonsin kommit pa mig. Det har aldrig hant innan. Nu kanns det javligt pinsamt.

Det var lite awkward saklart men jag blev mest lite forolampad och tyckte att det var sjalviskt av honom att bara tanka pa sig sjalv nar jag faktiskt var tillganglig! Han kande sig annu mer generad och dum nar han insag att jag faktiskt ville ligga och han hade trott att jag inte skulle vara intresserad for jag hade precis varit och fatt mina vaccinationer for en resa jag ska gora sa jag var lite om och snurrig.

Men det ar ju skillnad pa att onanera och ha sex - det handlar ibland bara om att "scratch an itch" om man sager sa och jag kan val forsta att man ibland inte orkar ga igenom hela proceduren for att ligga och bara vill fa det gjort snabbt och latt. 

Men gud vad komiskt!

Till det har med porr da... Jag har liksom aldrig velat titta pa det for det kanns sa falskt. Allt ar ju bara fejk tankte jag - och arligt talat; Hur manga tjejer tycker att det kanns sexigt att titta pa en massa "ut och in" bilder och en killes pungkulor som skakar omkring i narbild? Inte jag iallafall!
Nu finns det ju olika sorters porr och jag var faktiskt lite nyfiken pa vad det finns och om det finns nagot som jag skulle kunna gilla. Sa jag gjorde research! Jag spenderade ungefar 2 timmar(!) med att porrsurfa igar och sag en del javligt ackliga grejer som har med "fel hal" att gora (enligt mig). Men aven en del som faktiskt var lite upphetsande och bara lite acklande... pa ett sant dar forbjudet satt. Jag tror att det handlar om att jag kanner att det ar "fel" och det ar svart att komma over kanslan av att jag inte borde titta pa det.

Men internet = free porn!

You can't argue with that.

Jag berattade for min pojkvan att jag hade tittat pa det och han var helt impad... Han sa att han gillade hur jag liksom hade tankt att; Jaha, jag undrar vad allt det dar handlar om egentligen och tog initiativet att kolla upp det sjalv. Utan att bara doma ut det som ackligt med en gang.

Han ville se vad jag hade tittat pa men jag visste inte riktigt for jag hade ju tittat pa en massa olika i mitt sokande av nagot som jag skulle kunna gilla. Jag tror att det som ar lite mer amatormassigt tilltalar mig mer - nar det ar riktiga par som spelat in det. For det kanns mycket mer pa riktigt och inte sa fejk som allt annat. 
Med allt annat verkar oftast som att allt ar i samma vinklar for att man ska se "in och ut" grejen. 
Jag tror att det antagligen ar det som killar vill se - det och avsugningar. 
Men for en tjej sa ar det lite andra grejer som far oss att bli pa humor sa att saga... 
Det finns extremt lite porr som riktar sig till tjejer darute. Jag kande liksom att min egen fantasi ar battre an det som jag sag pa internet. Sa jag vet inte an om det finns nagot som jag skulle gilla.

Om nagon har nagra tips pa porr for tjejer sa skriv de garna i kommentarerna. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0